GÖRÜNTÜLÜ

Nisêbîn adayları Omerya köylerinde halkla buluştu

DEM Parti'nin Nisêbîn Belediyesi eş başkan adayları Gülbin Şahin Dağhan ve Selahattin Ay, seçim çalışmaları kapsamında Omerya bölgesi ve civarındaki 19 köyü ziyaret etti.

Adaylar Gülbin Şahin Dağhan ve Selahattin Ay ile belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinden oluşan heyet, Çuva, Cibiltinê, Menderê, Bamidê, Gundikê Celal, Bezekê, Bizgurê, Serkaniya, Çalê, Cibilgiravê, Talatê, Herbê, Cinata Miho, Hebisê, Kurikê, Stililê, Hatxê, Zorava ,Qesra köylerini ziyaret ederek, halkla toplantılar gerçekleştirdi. 

Geçtiğimiz yıl yapılan genel seçimlerden 31 Mart yerel seçimlerine giden sürecin çok boyutlu olarak değerlendirildiği ziyaretlerde halkın eleştiri ve önerileri dinlendi. 

Köylülerin yerel yönetimlere dair beklentilerini dile getirdiği ziyaretlere ilginin yoğun olduğu gözlendi. 

DEM Parti Nusaybin Belediyesi eş başkan adayı Gülbin Şahin Dağhan, Omerya bölgesine gerçekleştirdikleri ziyaretin kendileri için de büyük bir motivasyon sağladığını belirtti. 

Gülbin Şahin Dağhan, Omerya bolgesindeki halkın inançlı ve kararlı tutumuna layık bir bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini ve halkın güvenine layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 

Gülbin Şahin Dağhan şunları belirtti: "Omerya ziyaretleri bizim için çok anlamlı, umudumuzu ve kararlılığımızı onların duruşu ve desteği ile bir kez daha yeniledik. Halkın coşkusu da heyecanı da büyük. Yıllardır iradelerini gasp eden kayyum rejimine sandıkta cevap vermeyi bekliyorlar (...) Yerel seçimlere giden süreçte Newroz ile bir kere daha varlığımızı, irademizi ortaya koyacağız."